|

Sosyal Medya Hesaplarınız instakib.com İle Daha Popüler!

Sosyal medyayı hangi mecra için kullanıyor olursanız olun popüler olmak çok kolay.

iLAN
17:00 - 5/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:06 - 17/12/2018 Pazartesi
Diğer
sosyal medya
sosyal medya

İster kurumsal olarak kullanın ister kişisel olarak kullanın sosyal medya araçları sadece paylaşım yapıp bültenleri duyurmaktan ibaret değildir. Gerçek anlamda popüler olmak ve sosyal medyadan faydalanabilmek için instagram, facebook, twitter veya youtube gibi sosyal platformlarda hesaplarınızı aktif ve doğru bir şekilde kullanmalısınız. Lakin bu hesabınızın popülerliğe ulaşmasında yeterli olmayacaktır. Hesaplarınızın hızlı ve güvenli bir şekilde büyüyebilmesi için ilk etapta sosyal medya platformlarında, kişisel hesapsa özgün ve net fotoğraflar çekip fotoğraf arkasında ilgi çekici görseller barındırmalıyız. Örnek vermek gerekirse, bir geyik? Çoğu arkadaşınızın profilinde böyle bir fotoğraf yoktur, üstelik altına yoruma yönlendirici bir başlık attıysanız tadından yenmez. Kurumsal hesap kullanıyorsanız bunun içinde internette çokça karşılaştığımız instakib profesyonel sosyal medya danışmanlıklarını önerebilirim. Doğru ve renklerin diline göre hazırladıkları grafiklerle insanları kurumumuza çok güzel bir şekilde çekiyorlar.

Sosyal Medya Medyaların Profesyonel Bir Şekilde Büyümesi

Bahsettiğimiz üzere bir kaç konuya dikkat ettiğimiz zaman ortaya çok güzel bir tablo çıkmaya başlıyor. Peki, bu tablo nedir? Aslında tam olarak beyaz pamuk tarlasında kırmızı gül oluveriyoruz.

Araştırmalara ve istatistik sonuçlarına göre sosyal medya da reklam verenlerin toplam harcadıkları para 68 milyar sdoları geçtiği belirtiliyor. Üstelik bu rakam son 1 yılın istatistiğine dayanıyor. Bu rakamın ise her yıl giderek arttığı ve çıkan tabloda %28 oranında artış görülüyor bunun sonucunda ise reklam pazarının büyük bir çoğunluğu sosyal medya tarafından gerçekleştiği net bir şekilde ortaya çıkmaya başlıyor. Bunu açıkça söylemek bu verilere bakılarak mümkündür. Reklama harcanan bu para elbette boşa gitmiyor lakin doğru bir kitle ve doğru ürün seçmeyen reklam verenler ne yazık ki hüsranla karşı karşıya kalabiliyorlar. 4 milyar'a yakın internet kullanıcısına ulaşan sosyal medya platformları, 3 milyardan fazla kullanıcıya sahiptir. Reklam verenlerin en büyük amacı ise bu koca kitle içerisinde kendi müşterilerine ulaşmak ve harcamış oldukları rakamlardan daha fazlasını kazanmaktır.

Başarıya Ulaşmayı Yalnızca Sosyal Medya Sağlamıyor
Sosyal medya platformlarında sponsorlu bir şekilde reklam çıkmak isteyen kişilerin çok sorduğu sorular arasında bir konuya açıklama getirmek istiyorum. Kişisel veya Kurumsal hesap farketmeksizin reklam verebilirsiniz. Bazı firmalarda okuduğum üzere bu konuda özel yazılımların üretildiği haberlerine eriştik. Araştırmamıza göre instakib firmasının geliştirmiş özel yazılımı ile doğrudan hata payı olmayacak şekilde hedef kitleye ulaşabilir olma imkanını müşterilerine veriyorlarmış. İl'den tutun cinsiyete kadar yapılan bu filtrelemeler reklam harcamalarını düşürüp, doğrudan hedef kitleye ve daha çok kazanç elde etmemize sebep oluyor. Açıkcası instagram gibi platformda bahsedilen bu yazılımın mücizeler oluşturduğunu bizzat gözlerimle ben gördüm. Diğer yöntemleri de yine reklamlarla birlikte değerlendirmelisiniz. Türkiye’de sosyal medya mecrasında 5 yılı aşkın bir süredir binlerce müşteriye profesyonel olarak danışmanlık sağlayan
www.instakib.com
firması sosyal konusunda uzman ekip arkadaşlarıyla birlikte instagramdan para kazanmak isteyen, kişisel hesaplarını fenomen yapmak isteyen veya kurumsal firmalara yaptığı danışmanlık ve planlanmış yol haritalarıyla dijital ortamda gerçekten ses getirecek çalışmalara imza atıyor. Şirketin en önemli stratejisi ise sahip oldukları önemli taktikleri ve yazılımları olsa gerek.
PROFESYONEL DESTEK ALIN

Özellikle sosyal medyada yeni girişimde bulunanların yaptığı en büyük hatalardan biri de hesaplarının çok iyi paylaşımlar yaptıklarını düşünüp otomatik olarak sıfırdan binlerce sosyal medya kullanıcısına ulaşacaklarını düşünmeleridir. Eğer sayfanızda hiç takipçiniz yoksa paylaşımlarınız kimseye gösterilmeyecektir ve kimse paylaşımlarınızı beğenemeyecektir. Beğeni olmayınca daha fazla insana ulaşmanızda imkansız olacaktır. Bu döngüden çıkmanızın en iyi yolu profesyonel destek almanızdır. Sosyal medya hesabınızda belli kitleye ulaşmak için paylaşımlardan önce hesabınızda gerçekten ilgilenebilecek büyük bir kitleye sahip olmanız gerekmektedir. Bu sizlere hali hazırda birçok takipçisi olan bir hesapla başlarsanız takipçilerinize kolayca ulaşmanız sağlamaktadır.

Bu konuda size kolaylık sağlayabileceğini düşündüğüm ve etkileşim oranını doğru orantıda artmasını ve potansiyel insanların bizi takip etmesini sağlayan sosyal medya ajansı

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Üstelik hesabınızda fazla miktarda takipçi gören size takip eden kullanıcılar da size güven duymalarını sağlar ve takip edilmesi gereken bir hesap olmanıza olanak sağlar. Paylaşımlarınızın da beğenilmesiyle birlikte bu kullanıcıların çevresine de ulaşabilirsiniz. Tabiki de bu aşamada yine de en önemli olan ilgi çekici içerikler üretmeniz gerektiğidir. Sizlerde hemen bu popülerliği yakalamak ve fenomen olmak için web sitemizi instakib'i hemen ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;
#sosyal medya
#teknoloji
#internet
6 yıl önce