|

Sevdikleriniz İçin Sürpriz Fikirleri

Özel günlerde, beklenmeyen güzel olaylarda ya da sadece içimizden geldiği için; sevdiklerimizi mutlu etmek, onları küçük ya da büyük sürprizlerle şaşırtmak isteriz.

Yeni Şafak ve
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 14:33 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
TÜRK TELEKOM
TÜRK TELEKOM

Ama her birimiz fikir noktasında sıkıntı yaşar, birilerinden ya da bir yerlerden destek ararız. Şimdi işinize çok ama çok yarayacak sürpriz fikirlerinden bahsedeceğiz.

İşe ilk olarak el emeği bir sürpriz mi hazırlayacaksınız yoksa onu farklı ve güzel bir hediye alarak mı mutlu edeceksiniz buna karar vererek başlayın. Eğer tercihiniz el emeğinden yanaysa hummalı bir çalışma sizi bekliyor. Sık sık sosyal medyada da karşımıza çıkan polaroid fotoğraflar anı ölümsüzleştirmek ve yaptığınız sürprizi unutulmaz kılmak için doğru bir yol. İsterseniz bir fotoğrafçı dükkanından isterseniz de çeşitli web siteleri üzerinden bu hizmete ulaşmanız mümkün. Geriye bu fotoğrafları sürprizi yapacağınız mekana yerleştirmek kalıyor. Tabii bu sürprizin en büyük destekçisi de uçan balonlar ve konfetiler unutulmamalı. Sürprizi yapacağınız kişi yemek yemeye düşkünse onun için hazırlayacağınız lezzetli kurabiyeler ya da en sevdiği yemekleri onun için hazırladığınız bir akşam yemeği her şeyden daha çok mutlu edecektir. Ama sürprizler duyguları ifade etmek, dışa vurmak için en iyi fırsattır diyorsanız; hissettiklerinizi küçük not kağıtlarına yazıp büyük bir kavanozun içerisine yerleştirebilirsiniz. Bu sürprizi hep saklayacak, zaman zaman raftan alıp yazdıklarınızı yeniden yeniden okuyacaktır.

Eğer tüm bunlar yerine onu gerçekten şaşırtmak ve alışılmış sürprizlerin dışına çıkmak istiyorsanız sürpriz bu kez Türk Telekom’dan!

Detaylı Bilgi İçin :

#Türk Telekom
#sürprizi bizden
#kampanya
6 yıl önce