|

Muğla Seçim 2018 Muğla Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Muğla Cumhurbaşkanlığı Seçim 24 Haziran 2018 sonuçları ne durumda? 24 Haziran 2018'de sonuçlarda Muğla ilinde hangi adaylar kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve diğer adayların Muğla ilinde oy oranları kaç oy aldıkları sayfamızda. Muğla Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak Muğla Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında!

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 12:42 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
Hangi aday, ne kadar oy aldı? İşte detaylar.
Hangi aday, ne kadar oy aldı? İşte detaylar.

"Muğla Seçim 2018 Cumhurbaşkanlığı oy sonuçları Muğla ve ilçelerinde hangi adaylar ne kadar oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve diğer adayların yarıştığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muğla seçmeni hangi adaya ne kadar oy verdi? Muğla Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyordu. Sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle birlikte Muğla ilinde seçmenlerin ve tüm kesimin merak ettiği, hangi adayın ne kadar oy aldığıydı. Yeni Türkiye'nin Cumhurbaşkanı kim oldu? Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişte ilk Cumhurbaşkanı kim olacak? Muğla ilinde kıyasıya geçen Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının detaylarına Muğla Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları sayfamızdan ulaşabilirsiniz!"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çalışmalar

Türkiye, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyor. 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, Türkiye’nin yeni tanışacağı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yönelik hazırlıklar da arttırıldı. Bu doğrultuda en hummalı çalışmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yürütülüyor.

Erdoğan açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin nasıl teşkil edileceğine ilişkin planladığı modeli önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak. Buna göre, Cumhurbaşkanlığı’nda alanında uzman ofisler kurulması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki yeni sisteme hazırlık çalışmaları ise erken seçim kararının açıklanması ardından başlatıldı. Bir süredir Külliye’de bulunan tüm personele yoğun bir eğitim programı uygulanıyor.

Personele eğitim

Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı personeli hizmet içi eğitimlere tabi tutuldu. Yöneticilerin ve birim müdürlerinin katılımıyla yapılandırma toplantıları gerçekleştirildi.

Çalışma şeması

Eğitimler ve düzenlemelerle birlikte, ‘yeni sistem nasıl çalışacak, kurulacak ofislerin çalışma sistemleri nasıl olacak, danışmanların ofislerdeki görevlendirmeleri nasıl olacak, birimler arasındaki koordinasyon nasıl sağlanacak, hangi birimler birbirine bağlanacak’ gibi konular olmak üzere yeni sistemin çalışma şeması da çıkarılıyor. Toplantılarla oluşturulan yeni sistemin detayları seçim sonrası ortaya çıkmaya başlayacak.

#Muğla Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
#Muğla Cumhurbaşkanlığı seçim 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim Muğla 24 haziran 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Muğla
#Muğla Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018
6 yıl önce