|

İzmir'de trafik kazası: 3 yaralı

İzmir haberleri: İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinden çıkan otomobilin elektrik diğerine çarpması ile gerçekleşti. İşte İzmir'e haberler.

Yeni Şafak
08:38 - 16/10/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 08:45 - 16/10/2018 الثلاثاء
DHA
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

İzmir haberleri: İzmir'in Ödemiş ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında Gölcük Mahallesi'nde meydana geldi. Ödemiş yönüne giden Mustafa Acar (21) yönetimindeki 35 P 1362 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıkıp, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Acar ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ceren Yeniceli (15) ve Dilber Bultan (18) yaralanırken, Gökhan Burultay (19) ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Dilber Bultan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

İzmir'e ait tüm son dakika haberleri nasıl öğrenilir?

İzmir'de gerçekleşen tüm olayları, son dakika haberlerini ve çok daha fazlasını Yeni Şafak'tan takip edebilirsiniz.

#İzmir
#Trafik kazası
٪d سنوات قبل
default-profile-img