|

İstanbul, Bursa, Konya seçim sonuçları! AK Parti oy oranları ve sandık sonuçları

İstanbul, Bursa ve Konya seçim sonuçlarını sizler için hazırladık. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonuçları anlık olarak Yeni Şafak’tan takip edebileceksiniz. Canlı veriler ve anlaşılır grafiklerle illerin oy oranlarını ve çok daha fazlasını haberimizden görebilirsiniz. İşte seçim sonuçları.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 15:20 - 24/06/2018 Pazar
Diğer
İstanbul, Bursa ve Konya seçim sonuçlarını Yeni Şafak ile takip edebilirsiniz.
İstanbul, Bursa ve Konya seçim sonuçlarını Yeni Şafak ile takip edebilirsiniz.

Seçim sonuçları Yeni Şafak’ta. İstanbul, Bursa ve Konya ilinde açılan sandık sayılarını, oy oranlarını, hangi adayın daha çok oy aldığını ve canlı seçim sonuçlarını inceleyebilirsiniz. İşte seçim 2018 seçim sonuçları.

Konya’da oy kullanma işlemi başladı

Konya’da vatandaşlar Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına giderek oy kullanmaya başladı.Konya’da vatandaşlar Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanmak için sandık başına gitmeye başladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemleri saat 08.00’de başladı. Vatandaşlar, oylarını saat 17.00’a kadar oylarını kullanmaya devam edebilecek.Oyunu kullanan vatandaşlar bugünün herkes için hayırlı olmasını istedi

Bursalılar oy kullanmaya başladı

Bursa’da yaşayan vatandaşlar Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına giderek oy kullanmaya başladı.Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi için oy kullanacak 2 milyon Bursalı sandık başına gitmeye başladı. Sabah erken saatlerde sandık başına gelen vatandaşlar oylarını kullanmaya başladı. Yapılan hazırlıkların ardından sabah 08.00’da başlayan oy verme işlemlerinde vatandaşlar, akşam saat 17.00’a kadar oylarını kullanmaya devam edebilecek.Güvenlik güçleri oy kullanılan okulların çevresinde önlemler aldı.

#Seçim sonuçları
#İstanbul seçim sonuçları
#Canlı seçim sonuçları
6 yıl önce