|

Fenerbahçe’nin rakibi kim, kimle eşleşti? Rakip belli oldu

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi kim ve Fenerbahçe kimle eşleşti diye merak ediyorsanız haberimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Bugün saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan kuranın ardından Fenerbahçe’nin rakibi belli olacak. Sizler de Fenerbahçe’nin rakibi kim ve kimle eşleşti diye merak ederseniz saat 15.00’den sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:59 - 12/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:45 - 12/12/2016 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe'nin rakibi kim ve kimle eşleşti? Avrupa Ligi'nde kura heyecanı yaklaşırken futbolseverler bu soruyu oldukça fazla sormaya başladı. Grubu lider olarak bitiren Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor. Sizler de saat 15.00'den itibaren Fenerbahçe'nin rakibinin kim olduğunu kimle eşleştiğini öğrenebileceksiniz.





Fenerbahçe'nin rakibi Krasnodar
oldu!


Seri başı takımlar


  • Beşiktaş, Fenerbahçe, Osmanlı (Türkiye), Ajax (Hollanda), APOEL (G.Kıbrıs Rum Kesimi), Fiorentina, Roma (İtalya), Kopenhag (Danimarka), Lyon, St-Etienne (Fransa), Schalke 04 (Almanya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti), Tottenham (İngiltere), Zenit (Rusya), Genk (Belçika).

Seri başı olmayan takımlar


  • Anderlecht, Gent (Belçika), Astra (Romanya), AZ Alkmaar (Hollanda), B.Mönchengladbach (Almanya), Celta Vigo, A.Bilbao, Villarreal (İspanya), Hapoel Beer-Sheva (İsrail), Krasnodar, Rostov (Rusya), Legia Varşova (Polonya), Ludogorets (Bulgaristan), M.United (İngiltere), Olimpiakos, PAOK (Yunanistan).

Avrupa Ligi'nde gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe ve Osmanlıspor ile Şampiyonlar Ligi üçüncüleri arasında en iyi 4 takım arasına giren Beşiktaş, son 32 turu kura çekimine seri başı olarak katılacak. Kura çekiminde aynı grup veya ülke takımları birbirleriyle eşleşemeyecek.



Seri başı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında yapacak. Ligde son 32 turu maçları, 16 ve 23 Şubat 2017'de oynanacak.







#Fenerbahçe
#Fenerbahçe'nin rakibi
#Avrupa Ligi
7 yıl önce