|

Canlı seçim sonuçları! Seçim 2018 sandık sonuçları ve oy oranları burada

Canlı seçim sonuçları ve sandık sonuçlarını yenisafak.com’dan takip edebilirsiniz. Anlaşılır grafikler ve sunumlar ile illerde açılan sandık sayılarını görebilir ve oy oranlarını inceleyebilirsiniz. Partilerin yanı sıra Cumhurbaşkanı adaylarının da ne kadar oy aldığını görebilir ve inceleyebilirsiniz. Canlı seçim sonuçları Yeni Şafak’ta.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 17:23 - 24/06/2018 Pazar
Diğer
Canlı seçim sonuçları Yeni Şafak'ta
Canlı seçim sonuçları Yeni Şafak'ta

Canlı seçim sonuçları ile tüm illerdeki açılan sandık sayılarını, oy oranlarını ve liderlerin hangi ilde illerde önde olduğunu görebilirsiniz. Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasından geçmiş dönemlere ait seçim sonuçlarını, karşılaştırmalarını, milletvekili adayları listelerini, seçim beyannamelerini, adayların aldıkları oy oranlarını, il ve ilçelerin ayrıntılı seçim sonuçlarına dair birçok bilgiye ulaşabileceksiniz.

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden sayfalara ulaşabilirsiniz



















































































'24 Haziran basit bir seçim değil'

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne saatler kala 15 Temmuz İstiklal Derneği Başkanı Gazi Ahmet Kansız bu seçimin önemine dikkat çekti. Kansız, 24 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye'nin başlangıcı olacağına vurgu yaparak, "24 Haziran seçimleri basit bir seçim değildir. Milletvekili seçimleri yönüyle elbette meclisin yenilenmesidir. Ama Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türk Milleti kendisini beş yıllığına yöneticisini seçecektir. Ama aynı zamanda referandumla Türkiye Cumhuriyeti (rejimi değil) ama devlet sistemini Başkanlık sistemine evrilme sürecinin aşaması, devleti yeniden yeni sisteme uyarlayacak bir kavşaktır. Dolayısıyla da devlete göre kodlanan millet, yeniden ipleri ele almış, 24 Haziran seçimleri ile devlet milletin iradesine göre yeniden şekillenecektir" dedi.

"İSLAM COĞRAFYASININ TEK UMUT KAYNAĞI TÜRKİYE"

İslam coğrafyası için Türkiye’nin tek umut kaynağı olduğunu aktaran Kansız, Osmanlı Devleti'nin yıkılmasından sonra kurulan ve çeşitli aşamalardan geçen Türkiye'nin artık bölgesinde ve dünyada yeniden söz sahibi olmaya başladığını anlattı.

"OYNANAN OYUNUN FARKINDAYIZ"

15 Temmuz kahramanı olan gazi ve şehit yakınları Türkiye'ye karşı oynanan oyunun farkında olduklarını belirten Kansız, yeni Türkiye'nin başlangıcında Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini söyledi. Kansız sözlerine şöyle devam etti:

"Gazi ve şehit yakınları sevdikleri baş tacı ettikleri ölümüne sevdikleri Reislerinin destekçisidir. Dahası bu iradenin Türk milleti ve devletinin ayağa kalkma mücadelesinde en önemli viraj olduğunun farkındadır. Kişisel ihtiras, beklenti, makam zamanı değil, tarihin kırılma anında Reis ve onun ittifakının yanında onunla omuz omuzadır. 24 Haziran günü 15 Temmuz ruhunun devam ve perçinleyicisi, milletin devletini iradesine göre kodlama iradesini ortaya koyacağı gündür."



#Seçim sonuçları
#Canlı seçim sonuçları
#24 Haziran
6 yıl önce