|

Bayram mesajları burada! En seçkin Kurban Bayramı mesajları – Foto Galeri 2018

En güzel bayram mesajlarını sizler için derledik. Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz seçilmiş en güzel mesajları bir araya getirdik. Foto galeri halinde de tüm mesajları bulabilir ve resimli mesajları WhatsApp ile de gönderebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:13 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 16:40 - 21/08/2018 Salı
Diğer
En güzel bayram mesajları burada.
En güzel bayram mesajları burada.

Bayram mesajları Yeni Şafak’ta. Kurban Bayramı namazı kılındı ve ziyaretler başladı. Sevdiklerini ziyaret edemeyenler ise bayram mesajları ile mutlu etmeye çalışıyor. En güzel mesajlar ile birlikte sizler de onları mutlu edebilir ve dua isteyebilirsiniz. İşte en güzel bayram mesajları.

Kurban Bayramı mesajları 2018

*Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

*Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah"a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

*Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!



*Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...


*Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun

*Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

*Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

*Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ıma bu Mübarek Kurban Bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah'ıma..


*Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

* Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Kurban Bayramın mübarek olsun!




#Bayram mesajları
#Kurban Bayramı mesajları
#En güzel mesajlar
#En güzel bayram mesajları
6 yıl önce