|

Ankara'da yarın (15 Ocak) okullar tatil mi olacak mı? Ankara Valiliği

Ankara'da yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı, Ankara Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorusu Ankara'da kar yağışının başlamasıyla öğrenciler ve veliler tarafından büyük merak konusu oluyor. Peki Ankara'da yarın (15 Ocak 2018 Pazartesi) okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
19:46 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 19:46 - 14/01/2018 Pazar
Diğer
Ankara'da 15 Ocak okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
Ankara'da 15 Ocak okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Ankara'da 15 Ocak okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Sabah saatlerinden itibaren Ankara'da etkili olan kar yağışı öğlen saatlerinden karla karışık yağmura dönüştü. Ankara Ayaş ilçesi Ayaşbeli ve Atderesi mevkilerinde başlayan kar yağışı devam ediyor. Karayolları ekipleri, kar küreme araçlarıyla ilçenin en yüksek mevkilerinde kar küreme ve yol tuzlama çalışması başlatırken tedbirsiz yola çıkan bazı araçların yolda kaldığı gözlendi. Peki yarın Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? İşte ayrıntılar...

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya’da okulların yarın tatil olup olmayacağına dair Antalya Valiliğinden yapılan resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak kar tatili açıklamasını anında sizlerle paylaşacağız.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

14 OCAK ANKARA HAVA DURUMU

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

#Ankara
#Ankara hava durumu
#Ankara'da kar yağışı
#Ankara'da okullar tatil mi
#Ankara Valiliği
#Kar tatili
#Yarın okullar tatil mi
#Okullar tatil mi
6 yıl önce