|

2018 Diyarbakır seçim sonucu! AK Parti, MHP, CHP ve İyi Parti oy oranı

2018 Diyarbakır seçim sonucu haberimizde. Diyarbakır seçim sonuçlarını sizler için hazırladık. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonuçları anlık olarak Yeni Şafak’tan takip edebileceksiniz. Canlı veriler ve anlaşılır grafiklerle illerin oy oranlarını ve çok daha fazlasını haberimizden görebilirsiniz. İşte seçim sonuçları.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 15:53 - 24/06/2018 Pazar
Diğer
Seçim 2018 Diyarbakır seçim sonuçları haberimizde.
Seçim 2018 Diyarbakır seçim sonuçları haberimizde.

Seçim sonuçları Yeni Şafak’ta. Diyarbakır ilinde açılan sandık sayılarını, oy oranlarını, hangi adayın daha çok oy aldığını ve canlı seçim sonuçlarını inceleyebilirsiniz. İşte seçim 2018 seçim sonuçları.

Yukarıdaki bağlantılar üzerinden seçim sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

"Diyarbakır'da bazı kişiler zarfla yakalandı" iddiasına yalanlama

Diyarbakır'da bazı kişilerin zarfla yakalandığı şeklinde sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Güvenlik kaynakları, sosyal medyada bazı kişilerin, zarfla Bağlar İlçesi Mesut Yılmaz İlköğretim Okuluna giriş yaparken yakalandığına ilişkin yer alan iddianın gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Söz konusu kişilerin, sandık kurulunun talebi üzerine Bağlar İlçe Seçim Kurulu başkanın bilgisi dahilinde okuldaki sandıklara zarf getiren ve İlçe Seçim Kurulu'nca görevlendirilen kişiler olduğunu kaydeden güvenlik kaynakları, durumun parti temsilcilerinin gözetiminde tutanağa aktarıldığını kaydetti.

Öte yandan, sosyal medyada yer alan ilçedeki Koşuyolu Meslek Lisesi'nde bulunan 2011 nolu sandığın resmi görevlisi olan Fatma Güneş'in sandık başkanı tarafından sandık alanına alınmadığı iddiasının asılsız olduğu ve bu konuda gerekli tutanakların tutulduğu tespit edildi.



#Canlı seçim sonuçları
#Diyarbakır seçim sonucu
#Seçim sonuçları
6 yıl önce