|

2018 AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgesi erişime açıldı

AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri merak konusu oldu. 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavları öncesince öğrenciler sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki 2018 AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı?

Yeni Şafak
10:03 - 9/01/2018 Salı
Güncelleme: 10:59 - 9/01/2018 Salı
Diğer
13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF öncesinde sınav giriş yerleri merak ediliyor.
13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF öncesinde sınav giriş yerleri merak ediliyor.

AÖF öğrencileri hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınavlar öncesinde sınav giriş belgelerini almak ve sınav giriş yerlerini öğrenmek istiyor. AÖF ise gerçekleştirilecek olan sınavlar öncesinde bazı uyarılarda bulundu. Öğrencilerin yanında bulunması gereken evraklarla ile sınavda geçersiz sayılacak olan durumlar resmi siteden duyuruldu. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler sisteme giriş yaparak sınav yerleri hakkında bilgi sahibi olabilirler.

SINAVI GEÇERSİZ YAPAN BİRDEN FAZLA KODLAMA DURUMU NEDİR?

Öğrencinin önüne kitapçık türü geldiğinde, kitapçık türleri A, B, C, D olarak kendi kitapçık türünü kodlaması gerekiyor. Şayet birden fazla kodlama yapıldığında öğrencinin sınavı geçersiz sayılıyor.

DÖRT YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU?

ÖSYM’nin sistemini Anadolu Üniversitesi de uyguluyor. Net üzerinden yapılan işlem doğrultusunda, dört yanlış bir doğruyu götürüyor.

SINAV SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınavlar 13 Ocak ve 14 Ocak tarihlerinde yapılacaktır. Sorular ise 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sayfasında yayınlanacaktır. Soruların hepsi yayınlanıp cevaplar resmi olarak sistemde gözükecektir.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini
adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.
Geçersiz Belgeler

Öğrenci Kimlik Kartı

Sürücü Belgesi (Ehliyet)

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

Baro Kartı

#AÖF
#AÖF sınav giriş yerleri
#AÖF sınav giriş belgesi
6 yıl önce