|

19 Kasım reyting sonuçları! Söz ve Çukur reytinglerinde son durum

19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Hangi dizinin veya programların daha çok izlendiği yine merak konusu olurken Pazartesi akşamlarına katılan MasterChef ise reytinglerde iyi durumda. Peki reyting yarışlarında son durum ne? İşte 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçlarına ilişkin bilgiler.

Yeni Şafak
08:19 - 20/11/2018 Salı
Güncelleme: 10:24 - 20/11/2018 Salı
Diğer
19 Kasım reyting sonuçları açıklandı
19 Kasım reyting sonuçları açıklandı

Vatandaşlar tarafından reyting sonuçları büyük bir merak konusu oldu. Yeni yeni programlar, diziler ve yarışmaların ardından oluşan reytingler de araştırılmaya başlandı. Peki 19 Kasım reyting sonuçlarında son durum ne?

19 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı?

Reyting sonuçları açıklandı.

AB reyting sonuçları



Total reyting sonuçları


ABC1 reyting sonuçları



5 Kasım reyting sonuçlarında son durum neydi

5 Kasım'a dair reyting sonuçları açıklandı. Çukur yine liderliği kaptırmadı.












Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

#Reyting sonuçları
#Reyting
#19 Kasım reyting sonuçları
5 yıl önce
default-profile-img