|

Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi?

Monaco Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? sorularının yanıtı dev maçın yaklaşmasıyla büyük merak konusu oluyor. İlk maçta puan kaybetmeyen Beşiktaş grupta 6 puanla lider konumda. İşte maça dair ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:33 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 15:23 - 17/10/2017 Salı
AA
Monaco Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.
Monaco Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.

Monaco Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi? sorularının yanıtı haberimizde.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak.

UEFA'nın açıklamasına göre 17 Ekim Salı günü II. Louis Stadı'nda Beşiktaş ile Monaco arasında yapılacak karşılaşmada, Sırp hakem Mazic düdük çalacak.

Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ve Monaco, Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında, 17 Ekim Salı günü karşılaşacaklar. TSİ 21.45'te başlayacak maça Beşiktaş taraftarı alınmayacak.

MONACO-BEŞİKTAŞ HANGİ KANALDA?

Monaco-Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı seyircisiz olarak izleyebilecekler.


Beşiktaş Monaco maçı hazırlıklarını başladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen oyuncular antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.Beşiktaş, hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

#Beşiktaş
#Futbol
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Monaco
#UEFA
6 yıl önce