|

Mersin'de dolu yağışı! 5 günlük Mersin hava durumu

Mersin'in Silifke ilçesinde yağan dolu nedeniyle seralar ve bazı çilek tarlaları zarar gördü. Peki önümüzdeki günlerde Mersin'de havalar nasıl olacak? İşte 5 günlük Mersin hava durumu...

Yeni Şafak
15:32 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 15:36 - 23/01/2018 Salı
AA
 5 günlük Mersin hava durumu haberimizde.
5 günlük Mersin hava durumu haberimizde.

Mersin'in Silifke ilçesinde yağan dolu nedeniyle seralar ve bazı çilek tarlaları zarar gördü. Alınan bilgiye göre, ilçe genelinde etkisini gösteren dolu nedeniyle Taşucu, Kum, Kurtuluş, Sökün, Yeşil Ovacık, Akdere, Işıklı, Bahçe, Atayurt ve Arkum Mahallelerindeki seralarda hasar meydana geldi. Yağış nedeniyle açık alanda yetiştirilen çilekler de zarar gördü. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, dolunun etkili olduğu yerleşim birimlerini gezerek sera ve bahçelerde oluşan hasarı tespit etmeye başladı.

Mersin’de heyelan

Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle İç Anadolu Bölgesi’ne bağlayan karayolu ulaşıma kapandı.Edinilen bilgiye göre, Silifke-Mut karayolunun 7. kilometresinde, meydana gelen toprak kayması ve kaya düşmesi nedeniyle yol ulaşıma kapandı.İş makinelerinin çalışmaya başladığı ve yolun tamamen ulaşıma açılması için 2-3 günlük süreye ihtiyaç duyulduğu kaydedildi.Kapanan ve tehlike oluşturan yolda trafik ekipleri önlem alırken, karayolları ekiplerinin yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.


#Mersin
#5 günlük Mersin hava durumu
6 yıl önce