|

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor özet izle-Geniş maç özeti

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor maç özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir ile Alanyaspor karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı. Karşılaşma sonunda geniş özeti, golleri ve notları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:02 - 14/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:27 - 14/10/2017 Cumartesi
AA
Medipol Başakşehir - Aytemiz Alanyaspor özet
Medipol Başakşehir - Aytemiz Alanyaspor özet
Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor
maçının geniş özetini ve gollerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Hızlı geçen mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile sona erdi. Başakşehir Alanyaspor maçının sonucunu, geniş özetini, golleri ve önemli anlarını haberimizden takip edebilirsiniz.
Başakşehir Alanyaspor maçından notlar

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, ideal 11'ini sahaya sürdü. Maçta kaleyi Volkan Babacan'a teslim eden Avcı, savunma dörtlüsünü Caicara, Attamah, Epureanu ve Clichy'den oluşturdu. Orta sahada Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro ve Elia görev alırken, forvette Adebayor forma giydi.


- Tzavellas cezalı

Aytemiz Alanyaspor'da kırmızı kart cezalısı Yunan savunma oyuncusu Georgios Tzavellas, Medipol Başakşehir karşısında takımındaki yerini alamadı. Tzavellas, ligin 7. haftasında Gençlerbirliği karşısında rakibine dirsek atarak gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç men cezası almıştı.


- Aytemiz Alanyaspor 18 kişi

Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Aytemiz Alanyaspor'un maç kadrosunda 18 oyuncu yer aldı. Ev sahibi turuncu-lacivertli takımda toplam 21 oyuncu maç kadrosunda yer alırken, konuk ekibin yedek kulübesinde 7 futbolcu bulundu.


Öte yandan, 17 bin 300 seyirci kapasiteli 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yaklaşık 4 bin taraftar tribünde yer aldı. 100'ü aşkın konuk takım taraftarı da maçı izledi.

#Aytemiz Alanyaspor
#Futbol
#Medipol Başakşehir
#Süper Lig
#maç özeti
#maç golleri
#Özet
7 yıl önce