|

Manchester United Juventus canlı

Manchester United Juventus canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz.UEFA Şampiyonlar Ligi 3.hafta maçları bu akşam oynanmaya başlayacak. H Grubu'nda bu akşam en oynanacak olan Manchester United Juventus maçı için heyecan dorukta.

Yeni Şafak
16:58 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 17:32 - 23/10/2018 Salı
Diğer
Manchester United Juventus canlı
Manchester United Juventus canlı

Şampiyonlar Liginde 3.hafta maçları bu akşam başlayacak. İngiltere'de oynanacak olan Manchester United Juventus maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. İtalyan ekibi Juventus, Manchester United ile bu akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi H Gurubu maçı öncesinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde tamamladı. Juventus, bu akşam TSİ 22.00’de İngiltere’de Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

MANCHESTER UNITED JUVENTUS CANLI SKOR



(Maçı beIN SPORTS aboneliği olanlar izleyebilir.)

Juventus, yarın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Manchester United maçı hazırlıklarını sıkı bir antrenman temposuyla sürdürdü. Son olarak İtalya Ligi’nde Genoa ile karşılaşan siyah-beyazlılar, bu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmış ve birçok net fırsattan yararlanamamıştı. Juventus, deplasmanda oynayacağı Manchester United mücadelesi öncesinde antrenmanlarını yoğun şekilde sürdürdü. İtalyan ekibi, dün yaptığı antrenmanlar sonrasında akşam saatlerinde İngiltere’ye hareket etti.

#Manchester United Juventus canlı izle
#Manchester United
#Juventus
#canlı izle
#canı skor
5 yıl önce