|

Kısa, uzun ve etkileyici Kurban Bayramı mesajları

Bayramda gönderebileceğiniz kısa ve uzun mesajları haberimizde derledik. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajlar ile onları etkileyebileceksiniz. İşte bayram mesajları.

Yeni Şafak
15:13 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 15:32 - 21/08/2018 Salı
Diğer
En güzel kurban bayramı mesajları burada.
En güzel kurban bayramı mesajları burada.

Kısa ve farklı bayram mesajlarını Yeni Şafak ile takip edin. Hem SMS olarak hem de resimli bayram mesajlarını sizler için hazırladık. Sevdiklerinize en güzel mesajları gönderebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

En güzel bayram mesajları

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

-Hayırlara vesile olmasını dilediğimiz zamanlardan birini daha yaşıyoruz. Bugün berhudar olma günüdür. Bizleri yaratan Allah’a binlerce kez şükürler olsun.

Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu meleklerini avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin. Bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere. Kurban bayramınızı kutlarım.

-Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun...


-Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun...

Barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur dolu bir dünya ümidiyle... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bayramın sizin, milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim.



#Bayram mesajları
#Kurban Bayramı mesajları
#En güzel bayram mesajları
6 yıl önce