|

Kasımpaşa Beşiktaş canlı izle! 3 puan kimin olacak?

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, deplasmanda zorlu Kasımpaşa maçına çıkıyor. Yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendiren takımlar, 3 puan için kıyasıya mücadele edecek. Maç ise saat 21.45’te beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
16:31 - 18/08/2017 الجمعة
Güncelleme: 16:51 - 18/08/2017 الجمعة
Diğer
Kasımpaşa Beşiktaş canlı izle
Kasımpaşa Beşiktaş canlı izle

Beşiktaş Kasımpaşa beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Süper Lig’de 2. hafta maçları başlıyor. Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı. Zorlu geçmesi beklenen maç, saat 21.45’te beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek.

Beşiktaşımız; çubuklu forma, siyah şort ve siyah konç ile Kasımpaşa maçına çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.#Beşiktaş pic.twitter.com/OxqCYUVcTU

İstatistikler

İki takım Süper Lig'de 28 kez karşı karşıya gelirken, Beşiktaş bu maçların 19'unu kazandı (6B 3M).

Kasımpaşa, Süper Lig'de Beşiktaş'I ağırladığı son iki maçı 2-1'lik skorlar ile kazandı. Ancak bundan önceki 11 maçta galip gelememişti (3B 8M).

Kasımpaşa evinde oynadığı son dört lig maçının sadece birini kazanabildi (1B 2M).

Beşiktaş, Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden bu yana, ligde sadece altı deplasman maçı kaybetti; bunların ikisi Kasımpaşa'ya karşıydı.

Beşiktaş, son altı deplasman maçının dördünde kalesini gole kapattı, ancak kalan ikisinde üçer gol yedi.

Ligdeki son beş maçını kazanan Beşiktaş, bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa, Şenol Güneş dönemindeki en uzun galibiyet serisine imza atmış olacak.

Süper Lig'de üç maçtır gol yemeyen Beşiktaş, bu maçta da kalesini gole kapatırsa, Ekim-Aralık 2009'dan bu yana (altı maç) ligde gol yemediği en uzun seriye sahip olacak.

Bu maçta, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla faul yapan iki takımı karşı karşıya gelecek: Beşiktaş - 24, Kasımpaşa - 23.

Kasımpaşa'nın ligde attığı son sekiz golün dördü duran toplardan geldi (iki penaltı, bir serbest vuruş, bir taç).

Beşiktaş'ın ligde deplasmanda attığı son dokuz golün beşi ceza sahası dışından gelirken, bunların üçünde Anderson Talisca'nın imzası bulunuyor.

Kemal Özdeş ve Şenol Güneş'in Süper Lig'de karşı karşıya geldiği beş maçta toplam 19 gol atıldı (maç başına 3.8 gol).

Caner Erkin, Kasımpaşa ile Süper Lig'de oynadığı sekiz maçta iki gol attı. Kasımpaşa, Caner'in Kayserispor ile birlikte ligde en fazla gol attığı rakibi.

Kasımpaşa'nın Beşiktaş'a ligde attığı son üç golün ikisinde Samuel Eduok'un direkt katkısı bulunuyor (bir gol, bir asist).

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya ligde attığı son beş golün üçünde direkt katkı yaptı (bir gol, iki asist).

Cenk Tosun, Beşiktaş'ın ligde attığı son altı golün dördüne direkt katkı yaptı (üç gol, bir asist).

Canlı anlatım

#Beşiktaş
#Kasımpaşa
#beIN Sports
#Canlı izle
٪d سنوات قبل