|

İyi Parti oy oranı, kaç oy aldı? 24 Haziran seçim sonuçları

İyi Parti seçim sonuçları haberimizde. 24 Haziran seçimlerinde İyi Parti’nin ne kadar oy aldığını, hangi illerden ne kadar oy çıkardığını ve oy oranlarını Yeni Şafak Seçim Sonuçları sayfasından takip edebilirsiniz. İşte Seçim 2018 24 Haziran İyi Parti seçim sonuçları.

Yeni Şafak
11:34 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 15:37 - 17/06/2018 Pazar
Diğer
İyi Parti seçim sonuçları Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasında.
İyi Parti seçim sonuçları Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasında.

İyi Parti kaç oy aldı diye merak ediyorsanız Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasını takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde İyi Parti’nin ne kadar oy çıkardığını ve hangi ilde ne kadar oy aldığını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. İşte 24 Haziran İyi parti seçim sonuçları ve oy oranları.



















































































Bozdağ'dan 'Millet İttifakı'na çok sert sözler

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, Millet İttifakı'na ilişkin, şunları kaydetti:

"Bunları motive eden tek şey var, Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanımıza duydukları kin, nefret ve düşmanlıktır. Bunlar, Millet İttifakı değil, kin, nefret ve düşmanlık ittifakı. Kinlerini, nefretlerini, düşmanlıklarını rehber edinmişler, peşinden gidiyorlar. Ben buradan diyorum ki aziz Türk milleti, kinlerini, nefretlerini, düşmanlıklarını rehber edinenlere bırakın Türkiye'nin iktidarını vermeyi, iki tavuğu gütme yetkisini dahi vermez."

#İyi Parti
#Seçim sonuçları
#24 Haziran iyi parti sonuçları
6 yıl önce