|

Hazırlık Maçı: Türkiye İrlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye İrlanda hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. İrlanda Cumhuriyeti’yle 14. kez karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar 13 kez karşı karşıya gelirken, Milliler 2 galibiyet ve 5 yenilgi aldı. Bu akşam saat 20.30 yayınlacak Türkiye İrlanda maçının hangi kanalda olduğunu haberimizin detayında.

Yeni Şafak
16:00 - 23/03/2018 Cuma
Güncelleme: 16:15 - 23/03/2018 Cuma
Diğer
Türkiye İrlanda hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.
Türkiye İrlanda hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.

Türkiye İrlanda hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. UEFA Uluslar Ligi’nde eylül, ekim ve kasım aylarında Rusya ve İsveç’le karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti’yle Antalya Stadyumu’nda hazırlık maçına çıkacak. İki takım bugüne kadar 13 kez karşı karşıya gelirken, Milliler 2 galibiyet ve 5 yenilgi aldı. İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile hazırlık maçı yapacak olan A Mili Futbol Takımı, eylül ayındaki UEFA Uluslar Ligi’ne hazırlanıyor. İrlanda Cumhuriyeti’ni Antalya’da ağırlayacak olan Ay-Yıldızlılar, Ada ülkesiyle daha önce 13 kez karşı karşıya geldi. Resmi ve hazırlık maçlarında rakibiyle oynadığı 13 maçta 2 kez kazanan A Milliler, 6 maçta sahadan beraberlikle ayrılırken, 5 kez de kaybetti. İrlanda Cumhuriyeti’yle ilk kez 1968 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’de karşılaşan Milliler, 1966 yılında deplasmanda oynanan maçı 2-1 kaybederken, 1967’de iç sahada oynanan mücadeleyi ise aynı sonuçla kazanmıştı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından uzun bir süre sonra rakibine karşı galibiyet alamadı.Son maçı Türkiye 2-1 kazandı1967 yılındaki karşılaşmanın ardından Türkiye, İrlanda Cumhuriyeti’ne karşı uzun bir süre galibiyet alamadı. 1967-2003 yılları arasında oynanan 10 maçın 6’sı beraberlikle biterken, 4 karşılaşmadan ise İrlanda Cumhuriyeti galibiyetle ayrıldı. İki takım son olarak 2014 yılında hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Dublin’de oynanan karşılaşmayı Türkiye 2-1 kazandı. 13 maçta Türkiye 15 gol atarken, İrlanda Cumhuriyeti ise 27 gol atmayı başardı.

TÜRKİYE İRLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

A Milli Takımımız, Antalya'da bu akşam oynayacağı özel maçta İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vinčič yönetecek. Müsabakada Vinčič'in yardımcılıklarını, Tomaž Klančnik ve Andraž Kovačič yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek olacak. Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Türkiye - İrlanda maçını aşağıdaki canlı yayın linkinden online izleyebilirsiniz.


#Türkiye
#İrlanda
#Türkiye İrlanda maçı
#saat kaçta
#hangi kanalda
6 yıl önce