|

'Yeni Polat Alemdar'

İkinci sezonuna merhaba diyen 'İsimsizler' hikayeyi Virankaya'dan İstanbul'a taşıdı. "Yeni Kurtlar Vadisi" yorumlarına maruz kalan dizinin ilk bölümü, seyirciler tarafından çok eleştirildi. Diziyi mafya dizisine benzeten hayranları, Kaymakam Fatih de yeni Polat Alemdar olarak gösteriyor.

Yeni Şafak
15:03 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:17 - 14/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Necati Şaşmaz, 11 yıl boyunca Kurtlar Vadisi'nin baş rolünde oynadı.
Necati Şaşmaz, 11 yıl boyunca Kurtlar Vadisi'nin baş rolünde oynadı.

İkinci sezonun ilk bölümüyle pazartesi akşamı ekrana gelen özel harekat dizisi İsimsizler'in sosyal medya hesaplarına mesaj yağdı. Virankaya'dan İstanbul'a taşınan dizi, değişen kadrosu ve hikayesiyle izleyiciler tarafından eleştirildi.

Yapımın mafya ve çete dizilerine benzediğini yaptıkları yorumlar ile ileten seyirciler, on binlerce mesaj attı. Dizinin Kurtlar Vadisi'ne benzediğini yazan dizinin hayranları, geçen sezon ekrana gelen 13 bölümdeki atmosferin kaybolduğunu ifade etti.

Yeni Polat: Fatih Kaymakam

Diziyi Kurtlar Vadisi'ne benzeten hayranlar, Fatih Kaymakam rolünde oynayan Uğur Güneş'e de "Yeni Polat Alemdar" yorumu yaptı.

Dizide gösterilen şiddet sahneleriyle Kurtlar Vadisi'ni anımasatan dizide, vadiden tanıdık bir isim de var. Kürşat Alnıaçık, İsimsizler'de "Kudret Yıldırım" karakteriyle ortaya çıkıyor.




#İsimsizler
#FAtih Kaymakam
#Uğur güneş
#Polat Alemdar
#Kurtlar Vadisi
7 yıl önce