|

Söz'den rakibine gönderme: Aslanlar sustu meydan çakallara kaldı

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen özel harekat dizileri arasındaki rekabet kızışıyor. Bu hafta yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Söz'ün fragmanında yer alan "Aslanlar sustu meydan çakallara kaldı" sözü, ilk bölümü yayımlanan İsimsizler'e gönderme olarak algılandı.

Yeni Şafak
10:33 - 16/09/2017 суббота
Güncelleme: 10:53 - 16/09/2017 суббота
Yeni Şafak
Söz ve İsimsizler, pazartesi akşamları izleyicisi ile buluşacak.
Söz ve İsimsizler, pazartesi akşamları izleyicisi ile buluşacak.

Özel Harekat konulu iki dizi Söz ve İsimsizler geçtiğimiz sezon izleyicisi ile buluştu. Vatan, millet, asker konulu diziler aynı anda ekrana gelince izleyiciler de ikiye bölündü. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen 'İsimsizler' ve bu hafta izleyicisi ile buluşacak olan 'Söz' dizileri sosyal medyanın en fazla konuşulan yapımlarından oldu.

Rakibine gönderme mi yaptı?

Söz dizisi, 13. bölümü ile ikinci sezonuna pazartesi akşamı başlayacak. Fragmanı paylaşılan dizide dikkat çeken diyaloglar yer alıyor. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen İsimsizler'in tüm reytingleri silip süpürmesi ile rekabet kızıştı. Söz dizisinin yayınlanan fragmanında yer alan "Aslanlar sustu meydan çakallara kaldı" ifadesi, rakibine bir gönderme olarak algılandı.

Geçtiğimiz sezon reyting listesinde kıyasıya yarışan iki diziden Söz, aldığı reytinglerle öne geçti. Bu sezon ne olacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor.


#Söz
#isimsizler
7 лет назад