|

Söz dizisine şoke eden suçlama: İsrail bayrağı motifi gösterildi

Söz dizisinin son yayınlanan bölümündeki, timin toplanıp plan yaptığı sahnede "Siyon Yıldızı" ile mesaj verildiği iddia edilmişti. Dizinin yapımcı bir açıklama yaparak o görüntülere açıklık getirdi. Yapım şirketi, desenin tamamen ışık yansımasından kaynaklandığını ifade etti.

Yeni Şafak
11:51 - 16/02/2018 الجمعة
Güncelleme: 12:01 - 16/02/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz'ün başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat gibi oyuncular yer alıyor.
Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz'ün başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat gibi oyuncular yer alıyor.
Star'da ekrana gelen Söz dizisinin son bölümünde Siyon Yıldızı şeklinin görüldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Dizinin yapım şirketi, sosyal medyada tartışma yaratan sahne ile ilgili iddiaları yalanladı ve yanlış anlamadan ibaret olduğunu açıkladı.

Söz dizisinin yapım şirketi TİMS&B o iddialarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • "Değerli Basın mensupları ve Kamuoyunun dikkatine,
  • Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında “Bütünleştirici” unsurunu esas alarak değerli askerlerimizin ve aziz şehitlerimizin duruşuna ve ruhuna sadık kalarak tasarladığımız “SÖZ” dizimizin yayınlanan en son bölümünde saygıdeğer medyamızın dikkat çekmesi üzerine incelemede bulunduğumuz 34. Bölümde bir sahnede tamamen ışık yansıması olarak yerde çıkan bir gölge şekli yanlış anlaşılmalara neden olmuştur.Bilmenizi isteriz ki bu durum kesinlikle istenmeden, planlanmadan ve oyuncularımızın sahne içerisindeki dizilimlerinden ötürü, anlık bir ışık yansıması ile tesadüfen meydana gelmiştir. Bilinçli hiçbir durum söz konusu değildir.
  • Peygamber Ocağı olarak bilinen şanlı ordumuzun en hassas birliklerinden biri olan “Özel Kuvvetler” in hikayelerini anlattığımız dizimizde çok büyük bir hassasiyet ile çalışmaktayız.
  • Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
  • Tims&B Productions."
#Söz
#Star tv
#Dizi
#Siyon y ıldızı
#İsrail
٪d سنوات قبل
default-profile-img