|

Sanatçıların Afrin'deki fotoğrafına beğeni yağdı

Afrin'e destek olmak için sınıra giden sanatçılar önce basın toplantısı yaptı, sonra da bölgeyi gezdi. Sanatçıların sınırda çekilen fotoğraflarına beğeni yağdı.

Yeni Şafak
10:27 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 14:28 - 16/02/2018 Cuma
AA
Sanatçılar Mehmetçik'e destek için Hatay'a gitti.
Sanatçılar Mehmetçik'e destek için Hatay'a gitti.

Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Erhan Yazıcıoğlu, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli ve Zuhal Yalçın'ın da bulunduğu bir grup sanatçı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a geldi. Ünlü isimlerin sınırda çekilen kareleri herkesin içini ısıttı.

Sanatçı ve Mehmetçik El Ele, sloganıyla gerçekleşen programa katılan sanatçılar beraberlerindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Antakya'da bir otelde basın toplantısı düzenledi. Karacan, "Ben de gelmek istiyorum diyen" onlarca sanatçıyla önümüzdeki günlerde de sınır illerinde askerlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

'Sanatçı ve Mehmetçik el ele' diye bağırdılar

Sanatçılar, çoban Bekir Şanverdi'nin, askerlere moral olması için Afrin sınırındaki bir tepeye dizdiği taşları boyayarak resmettiği 150 metrekarelik Türk bayrağını inceledi. Şanverdi'nin resmi yapma öyküsünü dinleyen sanatçılar, Afrin sınırına karşı yan yana gelerek hep birlikte "Sanatçı ve Mehmetçik el ele" diye bağırdı.

#Afrin
#Hatay
#Zeytin Dalı Harekatı
#Sanatçı ve Mehmetçik el ele
6 yıl önce