|

Şahan Gökbakar'dan rakiplerini kızdıracak paylaşım

Şahan Gökbakar, Instagram'dan'dan yaptığı paylaşımda‘Recep İvedik 5’le bu yıl Türk filmlerine giden seyirci sayısının yüzde 30’una tek başına sahip olduğunu duyurdu. Gökbakar, ‘Goygoyculara en büyük cevabı verdiniz’ diyerek göndermede bulundu.

Yeni Şafak
12:23 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:30 - 15/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisine toplamda 5 tane film çekti.
Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisine toplamda 5 tane film çekti.

Komedi dünyasının başarılı ismi Şahan Gökbakar, Türk sinemasının en çok izlenen yapımına imza atmaktan dolayı duyduğu mutluluğu Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Bu yıl 118 Türk filminin vizyona girdiğini belirten komedyen, 25 milyonun üzerinde kesilen biletin yaklaşık 7 buçuk milyonunun Recep İvedik 5’e ait olduğunu işaret etti. Gökbakar, ‘Recep İvedik’ ile Türk sinemasının tek başına yüzde 30’nu elinde bulundurduğunu dile getirdi. Gökbakar, yeni filmi 'Kayhan' ile 9 Şubat 2018'de tekrar beyazperdede olacak.

  • "Teşekkürler hepinize. 10 yıldır Türk Sinemasında zirveyi layık gördünüz, rekor üstüne rekor kırdık. Bu sene sinema sektörünün %30'unu tek başımıza yapmışız. Bükemediği bileği öpmek yerine gömmeye çalışanlar ve goygoycularına yine en büyük cevabı verdiniz. Gurur ve mutluluk."

#Şahan Gökbakar
6 yıl önce