|

Şafak Sezer destek istedi

'Ketenpere' filminin oyuncuları, Sivas'ta düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi. Filmin başrol oyuncularından Şafak Sezer, "Sadece desteğe ihtiyacımız var. Lütfen sinemaya, sinemamızı yalnız bırakmayın" dedi.

Yeni Şafak
17:23 - 8/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:30 - 8/11/2017 Çarşamba
IHA
Şafak Sezer, acımasız bir sektörün içerisinde olduklarını ifade etti.
Şafak Sezer, acımasız bir sektörün içerisinde olduklarını ifade etti.

3 Kasım'da vizyona giren 'Ketenpere' filmin başrol oyuncuları, Sivas'ta alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. AVM'nin toplantı salonunda basın mensuplarının karşısına çıkan Şafak Sezer, önemli olan seyircinin film hakkında ne düşündüğü olduğunu vurguladı.

  • "Seyircimiz her sene hangi şeyi izlerse izlesin hep geçen senekini örnek vererek konuşur. Alışılmış bir seri var, onun dışına çıkıp güzel bir film yaptık. Bu filmin ana hikayesi bizim gerçek hayatımızdaki bazı kesitleri çok güzel anlatıyor. Keyifli, duygusal, anlamlı, ufak ufak mesajları olan bizim sektörün özellikle kendi içerisindeki mesajları anlatan bir film yaptık. Bizim sektörün içerisinde 7-8 milyona yakın oyuncunun var olduğunu söylüyorlar. Çünkü Türkiye'de herkes oyuncu olmak istiyor."
'Ciddi kavgalar oluyor'

Acımasız bir sektörün içerisinde olduklarını ifade eden başarılı oyuncu, "Rakiplerimiz çok kuvvetli. Bize şunu sorabilirler; aynı kişilerle niye film yapıyorsunuz? Mutfak arkasında her 2-3 senede bir kavgalı, dövüşlü bir grup var. Ciddi kavgalar oluyor. Her 2 senede bir küsüp tekrar birleştiğimiz bir ekiple beraberiz. İşimizi gerçekten çok kavga ederek yapıyoruz. Komedinin iyi çıkması için. Biz eğlenmiyoruz, seyircinin eğlenmesini istiyoruz. Yılda iki saatlerini istiyoruz, bize önem vermelerini istiyoruz. Çünkü senaryolarımıza güveniyoruz. Başka işler yaptığımız zaman da daha yükseğe çıkacağımıza inanıyoruz. Sadece desteğe ihtiyacımız var. Lütfen sinemamıza gidiniz. Sinemamızı yalnız bırakmayın" şeklinde konuştu.

#Şafak Sezer
6 yıl önce