|

Mezarın içinden gelen sesler korkunç gerçeği ortaya çıkardı

Rosangela Almeida dos Santos adlı 37 yaşındaki kadın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Hemen defnedilen kadının mezarından tuhaf sesler gelince 11 gün sonra mezarı açıldı. Genç kadının yeni öldüğü ve çırpınmadan dolayı vücudunda yaralar oluştuğu belirlendi. Kalp krizi sonrası "öldü" denilen kadının aslında ölmediği ve 11 gün boyunca mezarın içinde kurtarılmayı beklediği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:38 - 18/02/2018 воскресенье
Güncelleme: 11:46 - 18/02/2018 воскресенье
Diğer
Günler sonra mezarı açılan kadının günlerce çırpındığı ve bu nedenle de vücudunda yaralar oluştuğu açıklandı.
Günler sonra mezarı açılan kadının günlerce çırpındığı ve bu nedenle de vücudunda yaralar oluştuğu açıklandı.

Rosangela Almeida dos Santos adlı 37 yaşındaki kadın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Ya da öyle sanıldı. Doktorlar hastayı kaybettiklerini ailesine söyledi ve kadın için defin işlemleri başladı. Storia sitesinin aktardığı habere göre kadının mezarından, gömüldükten sonra sesler gelmeye başladı. Köylüler gelen seslerden çok korktu ancak bunun manevi bir şey olduğu düşünüldü. Tam 11 gün sonra, köylülerin şikayeti üzerine mezar açıldı ve korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kadın aslında ölmemiş, günlerce mezarda yaşam savaşı vererek çırpınmış ve sonunda ölmüştü. Uzmanlar cesedin yeni öldüğünü, el ve ayaklarında çırpınmadan kaynaklı kanamalar ve yaralar olduğunu fark etti. Santos’un vücudundaki yara izlerini gören annesi, gömülürken vücudunda bu izlerin olmadığını söyledi.

Kalp krizinden sonra ölmeyen kadın diri diri toprağa gömülmüş ve 11 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti.

#KAlp krizi
6 лет назад