|

Mehmetçik'e susan Gupse Özay Alaska'daki depremi unutmadı

Ünlü oyuncu Gupse Özay, Alaska'da dün meydana gelen 8 şiddetindeki deprem sonrası Twitter hesabından paylaşım yaptı. Günlerdir Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili tek bir tweet atmayan Özay'ın Alaska'daki depremle ilgili hemen paylaşım yapması takipçilerini çok kızdırdı. Özay, tepkiler üzerine Alaska tweetini silerek, "Normalde üzücü durumlarla ilgili paylaşım yapmıyorum. Uyanır uyanmaz depremden dolayı binlerce kişi öldü gibi bir bilgi gelince, peki tabii paylaşım yaptım. Tepkiler doğru" dedi.

Yeni Şafak
09:23 - 24/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:39 - 24/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Gupse Özay, tepkiler sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımı sildi.
Gupse Özay, tepkiler sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımı sildi.

Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı ile kahramanlık hikayesi yazmaya devam ediyor. Sanat dünyasından bazı isimler Türk askerine destek verirken kimisi de sessiz kalmayı tercih ediyor. Ünlü sanatçı Gupse Özay da 5 gündür devam eden Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili tek bir paylaşım yapmazken, Alaska'da meydana gelen depremle ilgili üzüntüsünü dile getirmekte geç kalmadı. Ünlü oyuncunun Alaska tweeti başına bela oldu.

Günlerdir sessiz kalan Gupse Özay'a takipçileri tepki gösterdi. Tweetini hemen silen Gupse Özay şu açıklamayı yaptı:

“Normalde üzücü durumlarla ilgili paylaşım yapmıyorum. İnsanlar belki biraz nefes alır diye. Lakin uyanır uyanmaz depremden dolayı binlerce kişi öldü gibi bir bilgi gelince, peki tabii paylaşım yaptım. Fakat şu an hassas bir dönem. Tepkiler doğru.”

#Gupse Özay
6 yıl önce