|

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile izleyenleri ekranlara kilitleyen Kut'ül Amare, perşembe akşamları sosyal medyanın gündemine oturuyor. Mehmetçik Kut'ül Amâre 3. bölüm fragmanı ve Kut'ül Amâre son bölümde ne oldu? İşte detaylar...

Yeni Şafak
12:56 - 26/01/2018 Cuma
Güncelleme: 13:07 - 26/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Mehmetçik Kut'ül Amare, perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.
Mehmetçik Kut'ül Amare, perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcıları tarafından yapılan Mehmetçik Kûtulamâre dizisi son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Mehmetçik Kûtulamâre 3.bölümünde neler olacak? "Milletin kanıyla sulanan bu topraklarda bir çınar gibi yeşereceğiz" diyen Süleyman Bey düşmanlara korku saldı.


İşte Mehmetçik Kûtulamâre yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri


Başrollerini Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum ve Serdar Gökhan'ın paylaştığı yeni dizi Mehmetçik Kut'ülAmare 3.bölümü 1 Şubat perşembe günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Son bölümde neler yaşandı?

Mehmetçik Kut’ül Amare 2. bölüm'de Süleyman Askeri taburunu toplamış yola çıkmaya hazırdır. Garda askerleri ile son bir konuşma yapar. Bu konuşmanın ardından trene binen taburun bütün askerleri ellerinde sevdikleri insanlardan kalan eşyalarla avunmaya çalışır. Irak cephesinden gelen kötü haberler Süleyman Askeri’nin bir an önce harekete geçmesi gerektiğinin işaretidir.

Cox ise bu taburun cepheye gelmesinin en kadar tehlikeli olduğunun farkındadır. Tabur yolda pusuya düşürülür. Bu onların yüz yüze girdiği ilk çarpışma olacaktır. İstanbul’da istediğini elde edemeyen Cox, Klikya bölgesinde yeni müttefikler arama peşindedir. Ayağının kesilmesi gerektiğini öğrenen Mehmet’in hayalleri yıkılır.

#Kut'ül Amare
6 yıl önce