|

Mehmed Bir Cihan Fatihi'ne ikinci hafta şoku: Tarihi bir komedi

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine bir eleştiri de Akşam gazeteci Emin Pazarcı'dan geldi. Diziyi "tarihi bir komedi" olarak tanımlayan Pazarcı, Kenan İmirzalıoğlu'nun 21 yaşında bir padişahı canlandırmasını eleştirdi. Geçen hafta ilk bölümüyle reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen dizi bu haftada Total ve AB grubunda üçüncü sırada.

Yeni Şafak
10:07 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:18 - 28/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Mehmed: Bir Cihan Fatihi ikinci bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
Mehmed: Bir Cihan Fatihi ikinci bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun baş rolünü üstlendiği “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisine eleştiriler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hıncal Uluç'un ağır sözlerle eleştirdiği dizi için Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da 'Tarihi bir komedi mi izliyoruz acaba?' diyerek Mehmed Bir Cihan Fatihi'ni yerden yere vurdu.

İşte Pazarcı'nın dizi hakkındaki o sözleri:

  • "Açtım Kanal D'yi, 'Mehmed-Bir Cihan Fatihi' oynuyor. Fatih'İ canlandiran Kenan İmirzalıoğlu, 'Konstantiniye'yi fethedeceğim' diyor. Sakallı bıyıklı 45 yaşında adam. Üstelik fetih için daha zaman var. Oysa Fatih, İstanbul'u 21'inde fethetti. Tarihi bir komedi mi izliyoruz acaba?"


Mehmed: Bir Cihan Fatihi reytinglerde yine hezimete uğradı

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin hazırlık aşaması aylarca sürdü. Maddi-manevi yoğun uğraşların sonucu ekrana gelen dizi ilk bölümüyle reyting listesinde ancak üçüncü olabildi.

Birçok eleştriye de maruz kalan dizinin dün akşam ekrana gelen ikinci bölümü de reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. Dizi Total ve AB grubunda üçüncü, ABC grubunda ise ikinci sırada yer alıyor.

#Mehmed Bir Cihan Fatihi
#fAtih Sultan mehmet
#Kanal D
#Dizi
#Televizyon
#emin pazarcı
6 yıl önce