|

Keçinin doğurduğu yavru köy halkını şoke etti

Filipinler'de bir keçinin doğumu gündeme oturdu. Görenleri endişeye düşüren manzara köy halkının büyük panik yaşamasına neden oldu. Keçiye benzemeyen yavruyu 'mutant şeytan' olarak adlandıran köylüler, şanssızlık getireceğine inanıyor. Dr. Agapita Salces ise, yavrunun anne karnında genetik mutasyona uğramış olabileceğini düşünüyor.

Yeni Şafak
09:35 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:41 - 21/11/2018 Çarşamba
Diğer
Keçinin yavrusu hiçbir canlıya benzemiyor.
Keçinin yavrusu hiçbir canlıya benzemiyor.

Filipinler'deki Sultan Kudarat isimli çiftlikte doğum yapan keçi, köyün panik yaşamasına neden oldu. 2 Kasım'da sezaryenle doğum yapan keçinin yavrularını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Keçiyi doğum yaptıranlar doğum sırasında bir tuhaflık olduğunu fark etse de durumu anlayamadı. Heyecanla doğumu bekleyen çiftçi bebeği gördüğünde şoke oldu. Keçinin dünyaya getirdiği bebek ne bir türe aitti ne de eşi benzeri olan bir canlıydı. Doğan yavru, sadece çiftçinin değil köylülerin de panik yaşamasına neden oldu. Köyde hızla yayılan haber, görüntüler dünyanın dört bir yanına da ulaştı.


Köylü uğursuzluğa inanıyor

Hem kendi endişelerini hem de köyündeki insanların endişelerini dile getiren Josephine Repique,'Tüm komşular evimize geldi. Dünyaya gelen yavrunun ne olduğu hakkında kimse fikir sahibi değil. Ancak o bir keçi değil. Bu herkesi korkuttu. Hepimiz o yavrunun köyümüze uğursuzluk getirmesinden korkuyoruz.' dedi.

Köy halkı durumu korku içinde karşılarken Dr. Agapita Salces ise, yavrunun anne karnında genetik mutasyona uğramış olabileceğini düşünüyor.

#keçi
#filipinler
5 yıl önce