|

Kalk Gidelim dizisinden İlham Aliyev'e kardeşlik mesajı

Her cumartesi TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin yeni fragmanında Azerbaycan'a kardeşlik mesajı verildi. Dizide “İki devlet, tek millet, dost ve kardeş ülkemiz, canımız Azerbaycan’ımız” konuşmasına yer verildi.

Yeni Şafak
10:23 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:52 - 26/04/2018 Perşembe
Diğer
Kalk Gidelim dizisinden kardeşlik mesajına yer verildi.
Kalk Gidelim dizisinden kardeşlik mesajına yer verildi.

TRT 1’in sevilen dizilerinden Kalk Gidelim’in 24. bölüm fragmanında Ufuk Özcan’ın üstlendiği Seyfettin Dal, Azerbaycan’a mesaj gönderdi.

İlham Aliyev'e kardeşlik mesajı

  • İlk fragmanda “Azerbaycan’dan dostlarımız mı geliyor yoksa?” diyen Seyfettin'in sevinci yüzüne yansıyor. İkinci fragmanda ise “İki devlet, tek millet, dost ve kardeş ülkemiz, canımız Azerbaycan’ımız” diyor. Ardından Mustafa Ali rolündeki Erkan Sever Azerice konuşuyor.

Dizinin konusu

Mustafa Ali genç yaşında İstanbul’a gelir ve çok zengin olur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen İstanbullu sosyetik Nurcan ile evlenir. Mustafa Ali'nin şirketi gittikçe büyür, zirveye çıkar. Ancak yanlış kararlar verince Mustafa Ali iflas eder.

Bu durumu tatile gidiyoruz bahanesiyle köyünün yolunu tutar. Çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ansızın gelişine anlam veremez. Zaman geçtikçe Mustafa Ali, eşi Nurcan ve çocuklar köye alışmaya başlayacak ve sevginin parayla satın alınamayacağını burada öğrenecektir.

#TRT
#Kalk Gidelim
#Dizi
#Azerbaycan
#Aliyev
6 yıl önce