|

İlk fire verildi: Yayından kaldırıldı

Şiddet içerikli görüntüleri ve uygunsuz diyalogların yer aldığı Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül, geçtiğimiz yıl programı en fazla şikayet sunucuların başında geliyor. 'Her şey gerçek' isimli yapımla farklı bir kanala geçen Akgül'ün programı reyting nedeniyle kaldırıldı. Esra Erol'un da yeni formatıyla ilk 10'a girememesi dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
15:22 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:41 - 18/09/2017 Pazartesi
Diğer
İzdivaç programları, Türk televizyon tarihinin en fazla şikayet edilen yapımları arasında yer alıyor.
İzdivaç programları, Türk televizyon tarihinin en fazla şikayet edilen yapımları arasında yer alıyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) müdahale etmesiyle yayından kaldırılan izdivaç programlarının yerine, sunucular farklı formatlar ile ekranda olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 'Kısmetse Olur' isimli programı sunan Seda Akgül, RTÜK'e en fazla şikayet edilen isimlerden biri. Yaşanan şiddet ve ahlaksızlıklar nedeniyle sık sık gündeme gelen Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde kaldırılmasıyla Akgül de diğer izdivaç sunucuları gibi farklı format ile ekrana çıktı.

Esra Erol da ilk 10'a giremiyor

Geçtiğimiz sezon ilk 10'un içinde yer alan Esra Erol'un da programı istenen reyting oranlarına yaklaşamadı. Farklı bir format deneyen Erol'un, izdivaç programında yer alan adayları tekrar ekrana taşıması çok tartışıldı.


#Seda Akgül
#Esra Erol
7 yıl önce