|

Hafta sonu ne yapsak? Ücretsiz kültür sanat etkinlikleri

Hafta sonu doyasıya gezmek, birbirinden farklı aktiviteler ile dolu dolu vakit geçirmek isteyenler için ücretsiz kültür sanat etkinliklerini çıkardık. Söyleşiden tiyatroya sergiden konsere kadar birçok etkinliği ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Haber Merkezi
16:46 - 19/10/2018 Friday
Güncelleme: 17:36 - 19/10/2018 Friday
Yeni Şafak
İstanbul'da çeşitli yerlerde gerçekleşen birbirinden farklı ücretsiz etkinlikler.
İstanbul'da çeşitli yerlerde gerçekleşen birbirinden farklı ücretsiz etkinlikler.

Konser, tiyatro, söyleşi, sergi gibi birçok etkinliğe gidebilmek için hafta sonunun gelmesini bekleriz. bu etkinlikleri gerçekleştirirken eğlenmeyi planladığımız gibi cebimizden de çok fazla para çıkmasını istemeyiz.

Hafta sonu para harcamadan kültür sanat etkinliklerini takip etmeye ne dersiniz? İstanbul'da çeşitli yerlerde gerçekleşen birbirinden farklı ücretsiz etkinlikleri meraklıları için belirledik.

Konser


Müzisyen Sedat Anar’ın “İlahiler, Türküler, Deyişler” konseri 20 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.


Veysel Dalsaldı’nın 20 Ekim Cumartesi günü akşam 20.00’de Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde tasavvuf ve klasik Türk müziği konseri olacak.


İpek Acar, 21 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi’nde konser verecek.

Söyleşi


Yazar Sadık Yalnızuçanlar’ın 20 Ekim Cumartesi günü saat 15.00 Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceği söyleşi edebiyat meraklılarını bekliyor.

Tuğrul İnançer’in tasavvuf sohbetleri 23 Ekim Salı günü saat 18.30 Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tiyatro


Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksinin Kültür Merkezi’nde 20 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Hasta Etme Adamı isimli oyun sahnelenecek.


Sarıkamış Beyaz Hüzün isimli oyun 20 Ekim Cumartesi günü saat 19.00 Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilenecek.

Sergi


“Anadolu'nun Sesi” isimli sergisi 20 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde başlıyor.


12 Eylül’de başlayan Evrenin Titreşen Işıkları isimli sergi Salt Galata’da 30 Aralık’a kadar devam ediyor.


Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı'nın organize ettiği, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin desteklediği "3. Bosna Sancak Kültür Günleri" başladı. Beşiktaş'taki Deniz Müzesi'nde gerçekleşen etkinlik 28 Ekim’de son bulacak.

#Hafta sonu ne yapsak?
#Kültür Sanat
#Gezi
6 years ago