|

Evlatlık olan sunucunun gerçek annesi bulundu

28 yaşında evlatlık olduğunu öğrenen sunucu Cem Sünbül'ün olayını duyan bir kadın canlı yayına bağlanarak, Sünbül'ün annesi olabileceğini söylemişti. Yapılan DNA testi sonucu programa bağlanan kadının Cem Sünbül'ün annesi olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:58 - 11/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:10 - 11/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cem Sünbül, bir televizyonda teknoloji programı sunuculuğu yapıyor.
Cem Sünbül, bir televizyonda teknoloji programı sunuculuğu yapıyor.

Televizyon programı sunucusu Cem Sünbül, 28 yaşında evlatlık verildiğini duydu. Bir televizyon programına katılarak annesini aradığını söyleyen Sünbül'ün annesi bulundu.


DNA raporu canlı yayında açıklandı

Olayın duyulmasından sonra annesi olduğunu iddia eden bir kadın kanala ulaştı. Bunun üzerine DNA testi yapılmasına karar verildi. Canlı yayında açıklanan DNA sonucu, o kadının Cem Sünbül'ün gerçek annesi olduğunu gösterdi. Öz annesi, telefon ile yayına bağlanarak, "Oğlum yavrum, bir tanem. Kurban olurum sana. Sen benim oğlumsun. Çok şükür oğlum" diye konuştu.

'Tersini hiç düş
ünmek istemiyordum'

Cem Sünbül, "Artık ihtimali olduğunu kaldırarak rahatlıkla söyleyeyim. Anneciğim, Allah'a çok şükürler olsun. Yani gerçekten tersini hiç düşünmek istemiyordum ama yüzde 1 ihtimal vardı. Bilgiler bu kadar tutup olmasa. Biz görüştük. Simayen de benziyoruz ama. Bunlar hani olmasa. Tutmaz ise bu test yanlıştır diye kendi aramızda konuşuyorduk. Bir daha yaptırırız diyorduk" dedi.



#Cem Sünbül
#DNA
7 yıl önce