|

Ekranın kirli yüzü: 'Bayıl' dediler bayıldım

Flash Tv'de yayınlanan Yalçın Çakır'ın programına katılan ve bir fenomen haline gelen Melek Subaşı, programda yaşanan her şeyin kurgu olduğunu itiraf etti. Yaptıkları karşısında çocuğunun ameliyat edileceğini söyleyen Subaşı, kanala ve sunucuya parasını alamadığı için açtığı tazminat davasını kazandı.

Yeni Şafak
10:32 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:12 - 14/08/2017 Pazartesi
Diğer
Melek Subaşı, Yalçın Çakır'ın programına konuk olarak katılmıştı.
Melek Subaşı, Yalçın Çakır'ın programına konuk olarak katılmıştı.

Flash TV’de yayınlanan Yalçın Çakır’ın programıyla tanınan ve sosyal medya fenomeni olan Melek Subaşı, programın ardından kendisine ‘yalan makinesi’ lakabının takıldığını belirterek sunucu ve TV kanalına tazminat davası açtı. Mahkeme, Subaşı ailesinin reyting için kullanıldığını belirterek Flash TV ve sunucu Yalçın Çakır’ı 7 bin lira tazminat ödemeye mahkûm etti. Evli ve biri engelli 3 çocuğu bulunan Melek Subaşı, yardım toplamak için Flash TV’de yayınlanan Yalçın Çakır’ın programına konuk oldu. TV kanalına eşiyle birlikte çıkan Melek Subaşı’nın iddiasına göre, sunucu Yalçın Çakır kendisine şunları söyledi:

300 bin lira talebi

Hürriyet'in haberine göre; programa çıkarak eşine hakaretler yağdıran, saldıran, bayılan Melek Subaşı’nın videoları internette tıklanma rekorları kırdı, taklitleri çekildi. Programdan sonra hayatının altüst olduğunu belirten Subaşı, Yalçın Çakır’ın verdiği sözleri tutmayıp kendisine yardımda bulunmadığını iddia ederek, 300 bin liralık manevi tazminat davası açtı.


#Melek Subaşı
#Yalçın Çakır
#Flash Tv
7 yıl önce