|

Diriliş Ertuğrul için yeni sezon açıklaması

Beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ‘’Diriliş Ertuğrul’’ konseptiyle devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Yeni Şafak
16:12 - 4/09/2018 Salı
Güncelleme: 16:17 - 4/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelecek.
Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelecek.

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon için izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Beşinci yılında ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Birkaç gündür Osman Gazi roli için Burak Özçivit'in diziye dahil olduğu iddiaları üzerine dizinin sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • "Diriliş Ertuğrul dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ‘’Diriliş Ertuğrul’’ konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."
#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce