|

Diriliş Ertuğrul bu hafta da yok

Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon tanıtımı "yakında" çağrısıyla yayınlanan dizi 31 Ekim Çarşamba akşamı da yayın akışında yer almadı.

Yeni Şafak
12:14 - 30/10/2018 Salı
Güncelleme: 12:26 - 30/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.
Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul beşinci sezonuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ertuğrul'un hikayesinin Söğüt'e taşındığı, kadronun yüzde 95 değiştiği açıklanan dizinin yeni sezon ilk bölümüyle ilgili net bir tarih açıklanmadı.


TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, dizinin geleceği ve önümüzdeki sezon ekrana gelecekler hakkında bazı tüyolar vermişti. Dizide birçok şeyin değiştiğini söyleyen Zeydan şöyle konuşmuştu:

  • "Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler."



#Diriliş Ertuğrul
#dizi
#trt
#trt 1
5 yıl önce