|

Diriliş Ertuğrul 2. fragmanı: Osman Bey ölümle burun buruna

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ögeday'ın huzuruna çıktıktan sonra dönüş yolunda Ertuğrul Bey, Noyan'ın ihanetine uğruyor. Pusu kuran Noyan Ertuğrul Bey'i rehin alırken kız kardeşi Almila ise Osman Bey'i öldürmek için kolları sıvıyor. Noyan, kardeşi Almila aracılığıyla Osman Bey'i de öldürmek için kolları sıvıyor.

Yeni Şafak
14:43 - 29/05/2018 Salı
Güncelleme: 14:52 - 29/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Ertuğrul Bey'i rehin alan Noyan, kardeşi Almila aracılığıyla Osman Bey'i de öldürmek için kolları sıvıyor.
Ertuğrul Bey'i rehin alan Noyan, kardeşi Almila aracılığıyla Osman Bey'i de öldürmek için kolları sıvıyor.

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ögeday, Ertuğrul Bey'in bir çocuğunu isterken geri dönüş yolunda Noyan pusu kuruyor. Ertuğrul Bey'i rehin alan Noyan, kardeşi Almila aracılığıyla Osman Bey'i de öldürmek için kolları sıvıyor. Şimdi merak edilen konu Osman Bey'in ve Ertuğrul Bey'in başına neler geleceği.

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yola Ertuğrul Bey’le devam etmişti. Sugay Hatun kaçırılmış ancak bir müddet sonra Günalp onu kurtarmayı başarmıştı.

Diriliş Ertuğrul 120. bölümüyle 30 Mayıs Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında.

İşte Diriliş Ertuğrul 120. bölüm 2. fragman:

#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
6 yıl önce