|

Cumhurbaşkanı Erdoğan en sevdiği şarkıya eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin 2018-2019 Akademik Yılı açılış töreninde sürpriz bir şarkı ile karşılandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korosu, önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaman zaman söylediği "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" isimli şarkıyı sonrasında "Nazende Sevgilim" isimli şarkıyı seslendirdi. Erdoğan da oturduğu yerden şarkılara eşlik etti.

Yeni Şafak
15:13 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 15:45 - 19/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu yerden bazı şarkılara eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu yerden bazı şarkılara eşlik etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korosu'nun eşliğinde söylenen İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende koro, özel bir dinleti sundu. Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Ümit İşgörür'ün yönettiği koronun dinletisinde solist Cansu Kırca'nın söylediği ilk şarkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok sevdiği ve zaman zaman söylediği bilinen "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" oldu. Şarkıya Cumhurbaşkanı Erdoğan da salonda oturduğu yerden eşlik etti.

Dinletinin bir sonraki şarkısı da yine Erdoğan'ın çok sevdiği bilinen "Nazende Sevgilim Yadıma Düştün" şarkısıydı. Dinletinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koroyu ve solisti ayakta alkışladı.


#Dokuz Eylül Üniversitesi
#İzmir
#beraber yürüdük biz bu yollarda
6 yıl önce