|

Çocuklar Akbank'la etkinliğe doyacak

Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nisan ayında çocuklar için zengin bir program hazırladı. Tiyatrodan yaratıcı atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik Nisan ayı boyunca Akbank Sanat’ta çocukları bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:03 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Tiyatrodan yaratıcı atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik Nisan ayı boyunca Akbank Sanat’ta çocukları bekliyor.
Tiyatrodan yaratıcı atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik Nisan ayı boyunca Akbank Sanat’ta çocukları bekliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Akbank Sanat çocukları etkinliğe doyuracak. Dünyaca ünlü ressamların meşhur eserlerini konu alan atölye çalışmaları, geometrik sanat, oyunlar, heykel atölyesi mozaik heykel atölyesi, oyuncak atölyesi ve serbest atölye ile çocukları sevindirecek Akbank'ın etkinlikleri 21 Nisan'dan başlayıp 28 Nisan'a kadar sürecek.

MEŞHUR ESERLER HAYAT BULACAK

Akbank Sanat’ın yeni çocuk atölyesi ünlü ressamların meşhur eserlerini eğlenceli bir yolla tanıtıyor. Çeşitli oyunlarla renklenen atölyede, ünlü tablolardan biri seçiliyor ve canlandırması yapılıyor. Program 6-12 yaş sınırındaki çocukları kapsarken 21 Nisan Cumartesi saat 11-12 arasında ve 28 Nisan Cumartesi saat 11-12 arasında yapılacak.

MATEMATİK SANATA DÖNÜŞECEK

Akbank Sanat’ın yeni çocuk atölyesi “Geometrik Sanat”ta, noktalar çizgiye, çizgiler geometrik şekillere, şekiller de dağa, güneşe, rokete dönüşüyor. Matematikten sanata giden bu eğlenceli yolda ortaya çıkardıkları eserlerden büyük keyif alan çocuklar, resimlerinde geometriyi sıklıkla kullanan Paul Klee, Piet Mondrian, Wassily Kandinsky gibi dünyaca ünlü ressamları da tanımış oluyor. Bu program da 21 Nisan ve 28 Nisan cumartesi günü 12.30 ve 13.30 saatleri arasında yapılacak. Oyunun yaş sınırı ise 6-12 aralığı olacak.

3 BOYUTLU TASARIM

Akbank, Sanatın Yapı Taşı: Oyun ile çocukları zevkle, eğlenerek ve yaratarak oynamaya ve sanat yapmaya davet ediyor. Üç boyutlu sanat yapma deneyimi yaşacakları etkinlikte çocuklar, ekleyerek yapma tekniğini kullanarak hayal güçlerini harekete geçiren, kendilerini geliştiren eğlenceli dakikalar yaşayacaklar. Program 21 Nisan Cumartesi 15.30 ile 16.30 arasında yapılacak. 7-14 yaş sınır olan çalışma 10 kişi ile sınırlandırılırken biletler 15 lira olacak.

BONCUKLARLA EĞLENCELİ OYUN

Mini mini parçaların yan yana gelmesiyle oluşan mozaik tekniği Akbank Sanat’ta çocukların hayalleriyle renkleniyor. Rengarenk mini boncuklar, çocukların yaratıcılıkları ve bolca eğlence çocukları bekliyor. Öte yandan Akbank Sanat’ta düzenlenen “Eller Kollar Artık Hepsi Heykeller” atölye çalışması ile sanat vücudun bir parçası olacak.

#​Akbank Sanat
6 yıl önce