|

Çilingiroğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorum

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 1970'li yıllardan beri tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi. Yorumcu Çilingiroğlu, "Ülke'de baskı yok" dedi.

Yeni Şafak
09:38 - 9/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:57 - 9/04/2018 Pazartesi
Diğer
Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, açıklamalarda bulundu.
Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, açıklamalarda bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda birçok soruları yanıtladı. Çilingiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini AK Parti'nin doğrularının çok fazla olduğunu söyledi. Türkiye'de baskı olmadığını vurgulayan yorumcu Çilingiroğlu TRT'nin büyük paralar ödeyen bir kurum olmadığını belirtti.

İşte Çilingiroğlu'nun verdiği röportajdan öne çıkanlar:
  • "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorum. Eski dostum. 1970'lerin sonundan beri tanıyorum. Öğrenciydim o zaman. 16 yaşındaydım. Seversiniz veya sevmezsiniz ama çıkan neticeye saygı duyacaksınız. Sporcu olduğum için yenilsem de el sıkmayı bilirim. Ülkede baskı yok, o baskı nerede hissediliyor anlamıyorum."

Posta'nın haberine göre, TRT'de yaptığı yorumculuktan ne kadar kazandığına ilişkin olarak da şunları söyledi:

"Asgari ücretin 1.600 lira olduğu bir ülkede aldığımız paralara kötü diyemeyiz. Türkiye şartlarına göre ciddi rakamlar ama telaffuz edildiği kadar da değil. TRT öyle büyük paralar ödeyen bir kurum değil. Sosyal medya abartıyor."

#Çilingiroğlu
#TRT
#Spor
#Yorumcu
#Cumhurbaşkanı
6 yıl önce