|

BÖRÜ dizisi final yapıyor

Çarşamba günü 6. bölüm ile final yapacak olan BÖRÜ dizisinin son fragmanındaki 15 Temmuz detayı büyük merak uyandırdı. Dizinin son bölümü ise beyaz perdede gösterime girecek.

Yeni Şafak
11:35 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 11:39 - 10/04/2018 Salı
Yeni Şafak
BÖRÜ, 6 bölümlük televizyon macerasının sonuna geldi.
BÖRÜ, 6 bölümlük televizyon macerasının sonuna geldi.

Türk televizyonunun son dönemlerdeki en kaliteli dizilerinden biri olan BÖRÜ, 6 bölümlük serüveninin televizyon için sonuna geldi. Çarşamba günü son bölümü yayınlanacak olan dizide 15 Temmuz darbe girişiminin konu alınacağı yayınlanan fragmanla ortaya çıktı.

İzleyicinin Dağ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta bulunuyor.

Dizinin finali sinema filmiyle yapılacak

Star tv'nin iddaalı yapımı BÖRÜ birer saatlik 5 bölümü her çarşamba Star tv'de yayımlanacak. 6. bölüm yani son bölüm ise sinemalarda yayımlanacak.

BÖRÜ nedir?

Börü, eski Türkçe'den gelen sözlük anlamı ile kurt, yiğit, bahadır ve cesur anlamına gelmektedir. Kurt anlamına gelen bu ifade, mitolojik bir ifade de vermektedir. Yalnızca hayan olan kurt değil kutsal bir varlık olarak kabul edilen kurt için de kullanılmaktadır.

#BÖRÜ
6 yıl önce