|

Berk’in dünyasını anlatacaklar

Modern Türk şiirinin önemli isimlerinden İlhan Berk için Arel Üniversitesi bir sempozyum düzenliyor. 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek sempozyum boyunca şairin dünyasının farklı yönleri ele alınacak.

Merve Akbaş
04:00 - 4/12/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 12:21 - 4/12/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
İlhan Berk için Arel Üniversitesi bir sempozyum düzenliyor
İlhan Berk için Arel Üniversitesi bir sempozyum düzenliyor

Türk şiirinin en önemli temsilcilerinden İlhan Berk’in 100. yaşı dolayısıyla bir sempozyum düzenleniyor. İstanbul Arel Üniversitesi’nin tertiplediği Doğumunun 100. Yılında İlhan Berk Sempozyumu’nda şairin dünyası farklı yönleriyle ele alınacak. Tepekent Yerleşkesi’nde yapılacak olan sempozyum 20 Aralık 2018 gerçekleşecek.

ŞAİRLERİN DİLİNDEN ŞAİR

Açılış konuşmasını Prof. Dr. Muhammed Yelten, Doğan Hızlan ve Ahmet Berk yapacağı sempozyumda İlhan Berk’in Şiir Dünyası, Deneme, Anı ve Mektuplarıyla İlhan Berk ve Şairlerin Dilinden İlhan Berk başlıkları altında tebliğler sunulacak. Konuşmacılar arasında ise Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan, Prof. Dr. Handan İnci, Prof. Dr. Yakup Çelik, Prof. Dr. Abdullah Uçman, Prof. Dr. Ahmet Cüneyt Issı, Bâki Ayhan T., Sabri Gürses, Sevengül Sönmez, Yalçın Armağan, Asuman Susam, Gonca Özmen, Metin Celal, Ömer Erdem yer alıyor.

#İlhan Berk
#Edebiyat
٪d سنوات قبل