|

AVM'de vahşi kedilere eziyet

Ankara'da bulunan bir AVM'nin, vahşi kedileri bir süs eşyası gibi cam fanus içerisinde müşterilerinin seyrine sunması, vatandaşların tepkilerine neden oldu. Ana vatanı Afrika olan kediler AVM'de temiz havadan ve güneşten mahrum bir şekilde vatandaşlara gösteriliyor.

Yeni Şafak
11:18 - 20/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:24 - 20/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
AVM'nin bodrum katında, cam bir kafes içerisinde sergilenen hayvanın bulunduğu ortam güneş görmüyor.
AVM'nin bodrum katında, cam bir kafes içerisinde sergilenen hayvanın bulunduğu ortam güneş görmüyor.

Ankara'da bulunan Nata Vega Outlet isimli alışveriş merkezinde, cam fanus içerisinde serval cinsi bir kedinin sergilenmesi vatandaşların tepkilerine yol açarken kedinin durumu da görenleri üzdü.

Ana vatanı Afrika olan serval, vahşi bir kedi cinsi. Uzun bacakları ve kısa kuyruğu ile oldukça narin bir hayvan olan servali evcil hayvan olarak besleyenler olsa da hayvanın doğal ortamında yaşamasının gerektiği söyleniyor. AVM'nin bodrum katında, cam bir kafes içerisinde sergilenen hayvanın bulunduğu ortam güneş görmüyor.


Müşteriler tepkili

Bazı müşterilerin bu duruma tepki gösterip hayvanın fotoğrafını sosyal medyada paylaşması oldukça ses getirdi. AVM bazı duyarlı vatandaşlar tarafından protesto edildi. Ayrıca aynı AVM'de karakulak cinsi vahşi bir kedinin de benzer şartlarda sergilendiği öğrenildi.

#Afrika
#Serval kedi
#Kedi
#Ankara
6 yıl önce