|

Aladağlar'da fotoğraf şöleni

Orman ve Su İşleri Kayseri Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6'ncısı yapılan Aladağlar Milli Parkı Fotosafari Fotoğraf Yarışması tamamlandı. Katırlarla yapılan 4 günlük doğa yürüyüşün sonunda fotoğrafçıların objektifine birbirinden ilginç kareler yansıdı.

Yeni Şafak
13:51 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:12 - 21/07/2016 Perşembe
DHA

Katırlar eşliğinde yapılan zorlu doğa yürüyüşü parkurlarında 4 gün boyunca süren yarışmaya katılan 39 fotoğraf sanatçısının çektiği 239 fotoğraf, 'Genel Doğa' ve 'Makro' kategorilerinde değerlendirmeye alındı. Genel doğa kategorisinde 3 fotoğraf dereceye girerken, 20 fotoğraf Seçici Kurul tarafından sergiye layık görüldü. Makro kategorisinde de 3 fotoğraf dereceye girdi ve 20 fotoğraf sergilenmeye hak kazandı.



Genel Doğa kategorisinde, Gazanfer Demir'in çektiği fotoğraf birinciliği alırken, Serkan Daldal'ın fotoğrafı ikinci, İsmail Kılıç'ın fotoğrafı ise üçüncü oldu. Makro kategorisinde ise Yunus Yıldız'ın fotoğrafı birinci, İsmail Kılıç'ın fotoğrafı ikinci ve Yasin Çetin'in fotoğrafı da üçüncülüğe layık görüldü. Fotoğraflardan 41'inin sergilenmeye değer bulunduğu yarışmada, dereceye girenlere ödülleri önümüzdeki günlerde düzenlenecek törende verilecek. Çekilen fotoğraflar, sergilenecek ve katalog yapılarak Aladağlar Milli Parkı'nın tanıtımına katkı sağlayacak.








#Aladağlar Milli Parkı
#Fotosafari
#fotoğraf
8 yıl önce
default-profile-img