|

Zehir tacirlerinin hedefi oldu

İstanbul-Güngören'de uyuşturucuya karşı etkin mücadele yürüten Yeşilay Güngören İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, zehir tacirlerinin hedefi oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:30 - 18/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Saldırıya uğrayan Mehmet Yıldız’ın başına 4 dikiş atıldı.
Saldırıya uğrayan Mehmet Yıldız’ın başına 4 dikiş atıldı.

Önceki akşam ofisteki çalışmalarını tamamladıktan sonra bir arkadaşıyla birlikte Akıncılar Camii'ne gitmek için yola çıkan Mehmet Yıldız, tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı.

HASTANELİK ETTİLER

Yıldız, aldığı yumruk ve tekme darbeleri sonucu bayılırken, saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Çevreden yetişen vatandaşlarca hastaneye kaldırılan Yıldız'ın kafasına 4 dikiş atıldı. Çirkin saldırının ardından harekete geçen Güngören Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm kamera görüntülerini inceleme altına aldı. Yapılan araştırmada eşkali belirlenen şüphelinin kimliği tespit edildi. Alarma geçen polis, uyuşturucu tacirleri ile bağlantıları olduğu belirlenen saldırgan ile kendisini azmettirenleri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Saldırıya uğrayan Mehmet Yıldız, Güngören'de gençleri ve aileri uyuşturucu konusunda bilgilendirmesi ve sokak satıcılarına karşı uyarmasıyla tanınıyor.

#Uyuşturucu
#Saldırı
#Mehmet Yıldız
6 yıl önce