|

Yürekleri ağza getiren olay: Canını hiçe saydı

Çilingir çağırmak istemeyen ev sahibi, çözümü aküçük çocuğun beline ip bağlayarak damdan sarkıtmakta buldu. Yürekleri ağızlara getiren olayda, küçük çocuk pencereden içeriye girerek evin kapısını açtı. Bu sırada çevreden birisi de 'sıkı bağladın mı?' diye sordu.

Yeni Şafak
11:48 - 7/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:58 - 7/04/2018 Cumartesi
IHA
Çilingir çağırmak yerine çocuğu iple damdan böyle sarkıttı
Çilingir çağırmak yerine çocuğu iple damdan böyle sarkıttı

Kahramanmaraş'ta bir binanın 2. katındaki dairenin içerisinde unutulan anahtarı almak isteyen bir kişi, küçük çocuğu iple damdan aşağıya sarkıtarak eve girmesini sağladı.

'SAĞLAM BAĞLADIN DEĞİL Mİ?'

Kahramanmaraş'ta adresi tespit edilemeyen bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın en üst katında bulunan dairenin sahipleri evden ayrılırken, evin anahtarını içeride unuttu. Çilingir çağırmak istemeyen ev sahibi, çözümü ailenin yaşı küçük üyesini iple damdan sarkıtmakta buldu.


Evin sahibi damdan küçük çocuğu iple aşağı sarkıtırken, dışarıda olayı görüntüleyen bir şahısta "Sağlam bağladın değil mi?” diyerek yaptıkları çılgınlığın güvenliğinden emin olmak istedi. Yürekleri ağızlara getiren olayda, küçük çocuk pencereden içeriye girerek evin kapısını açtı.



#Kahramanmaraş
#çilingir
6 yıl önce