|

Yolcu otobüsünden 2 kilo eroin çıktı

Bitlis-Diyarbakır yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında bir yolcu firmasına ait otobüs kontrol amaçlı durduruldu. Yapılan arama sonucunda bir yolcunun üzerinden 2 kilo 88 gram eroin çıktı.

Yeni Şafak
21:25 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:39 - 11/11/2017 Cumartesi
IHA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Bitlis’te polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şehirlerarası yolcu otobüsünde bulunan bir yolcunun üzerinde 2 kilo 88 gram eroin ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Bitlis üzerinden batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahıslara yönelik çalışmalar yapılıyordu. Diyarbakır yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında bir yolcu firmasına ait otobüs kontrol amaçlı durduruldu.

Araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ş.B. isimli şahsın durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan aramalarda şahsın bel kısmına sarılı vaziyette 4 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kilo 88,26 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi.

Olay ile ilgili yakalanan Ş.B. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Şahıs, uyuşturucu madde kullanmak suçundan alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Sonrasında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Bitlis Valiliği tarafından "İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir" açıklaması yapıldı.

#Uyuşturucu
#Bitlis
#Otobüs
6 yıl önce