|

Yeni Şafak 24 yaşında

Yeni Şafak 24’üncü yılını çalışanlarıyla kutladı. Çeyrek asra yaklaşan Yeni Şafak’ın memleket sevdasından hiçbir zaman taviz vermediğini söyleyen Albayrak Grubu CEO’su Doç. Dr. Ömer Bolat, "İslam’a olan sarsılmaz bağlılığımız, cesaretimiz ve kararlılığımız bizi bu günlere getirdi" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:32 - 24/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeni Şafak ailesi programda hayatını kaybeden Ahmet Şişman, Nusret Özcan, Hamit Can, Mustafa Cambaz, Akif Emre ve Kadir Demirel'i andı.
Yeni Şafak ailesi programda hayatını kaybeden Ahmet Şişman, Nusret Özcan, Hamit Can, Mustafa Cambaz, Akif Emre ve Kadir Demirel'i andı.

Yeni Şafak kuruluşunun 24’üncü yılını çalışanlarıyla kutladı. Programa Albayrak Medya Grubu bünyesinde yayımlanan dergilerin yöneticileri ve çalışanları da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Albayrak CEO’su Doç. Dr. Ömer Bolat, sözlerine Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nın en kısa süre içerisinde başarıya ulaşması temennisiyle başladı. Çeyrek asra yaklaşan Yeni Şafak’ın kararlı duruşundan hiçbir zaman taviz vermediğini söyleyen Bolat, “Büyük zorluklara rağmen ciddi fedakarlıklarla memleket, millet sevdasıyla hizmet veren çalışanlarımız, kararlı ve cesur bir yönetim anlayışıyla Albayrak Medya Grubu’nu bugünlere ulaştırdı” şeklinde konuştu.


ETKİN VE BAŞARILI MEDYA AİLESİ

Yeni Şafak ve Albayrak Medya ailesinin başarısındaki en önemli unsurları sıralayan Bolat, şunları aktardı: "İnandığımız davamız, savunduğumuz değerlerimiz, ülkemize ve milletimize olan sevdamız, İslam’a olan sarsılmaz bağlılığımız, cesaretimiz ve kararlılığımız bizi bu günlere getirdi. Ülkemiz ve İslam aleminin üzerindeki böl, parçala ve yok et hesapları son dönemlerde hızla artmıştır. 28 Şubat, Ergenekon, Balyoz,

Gezi, Kobani, 17-25 Aralık, 15 Temmuz hain girişiminde Yeni Şafak duruşu ve manşetleriyle etkili yayıncılığını başarıyla göstermiştir"


Gündemi belirleyen gazete

Yeni Şafak’ın Albayrak Medya Grubu’nun omurgasını oluşturduğunu kaydeden Bolat, "Yeni Şafak gündem belirleyen, etkin ve başarılı bir medya ailesi olmuştur. 24 yıl bir nesil demektir. Başta Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak ve tüm yönetim kurulu üyelerimize ve medya çalışmalarını koordine eden Mesut Albayrak’a teşekkür ediyorum. Yeni Şafak’ın kuruluş yıllarındaki fedakar çalışmaları için de rahmetli Ahmet Şişman’a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Albayrak CEO'su Ömer Bolat, "Burada olamayıp hayatını kaybeden Ahmet Şişman, Nusret Özcan, Hamit Can, Mustafa Cambaz, Akif Emre ve Kadir Demirel’e de rahmet diliyoruz" diye konuştu.


Kahvaltıda bir araya geldik

1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kahraman, Yeni Şafak Haber Müdürü Recep Yeter, Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu, TVNET İstanbul Haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu, Ankara Haber Müdürü Ahmet Rıfat Albuz, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca, Nihayet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Murat Özel, Derin Tarih Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan, Bilge Minik ve Bilge Çocuk Yayın Yönetmeni Osman Turhan, Yeni Şafak Yazarları İsmail Kılıçarslan, Osman Akkuşak, İbrahim Tenekeci, Ömer Lekesiz, Ergün Yıldırım, Süleyman Seyfi Öğün, Ali Saydam, Ali Kemal Yazıcı, Faruk Beşer, Faruk Aksoy, Yusuf Kaplan, Merve Şebnem Oruç, Nedret Ersanel, Taha Kılınç, Yaşar Süngü, Hasan Öztürk ve çalışanlar katıldı. Programın sunuculuğunu Tvnet spikeri Cemalettin Tül yaptı.

#Yeni Şafak
#Albayrak Medya
#Kahvaltı
6 yıl önce